/
Önkormányzati ASP csatlakozás

Önkormányzati ASP csatlakozás
2016. szeptember 27.

Hagyaték, ASP, IPARKER Kovács Szilvia









KÖFOP-1.2.1 -VEKOP-16 kódszámmal pályázati felhívás jelent meg a helyi önkormányzatok számára, az ASP2 rendszerhez való csatlakozás támogatására. A támogatás keretében a csatlakozáshoz szükséges eszközökre, oktatásra, a szakrendszerek adatainak migrációjára és tisztítására, valamint egyéb az ASP2 rendszer használatba vételéhez szükséges tevékenységekhez nyújt támogatást az állam.

Tovább...
Megkezdődött az ASP-rendszer átadása

Megkezdődött az ASP-rendszer átadása
2015. június 8.

Kovács Szilvia









Határidőre valósult meg az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program (EKOP) egyik legfontosabb projektje, a Közép-Magyarország régió számára elindított önkormányzati ASP rendszer. Konzorciumi konstrukcióban valósult meg a projekt, melynek tagjai: Belügyminisztérium, Magyar Államkincstár, KINCSINFO, Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ) és a KIFÜ, mint projektgazda és konzorciumvezető. A belső erőforrásokon túl a konzorcium külső vállalkozókat is bevont a projektmunkába, legfőbb beszállítókként a projektzáró eseményen a következő cégeket nevezték meg: RITEK, Geoview, Konica Minolta, Kürt, T-Systems, Komunáldata, DMSONE, Clarity és KopintDatorg.

Tovább...
IHAR

IHAR
2014. december 2.

IHAR, OHÜ Kovács Szilvia









A jövő év elején kezdi meg működését a hazánk hulladékgazdálkodását forradalmasító Hulladékgazdálkodási Nyomkövető Rendszer (HUNOR), amely egyrészt felgyorsítja és hatékonyabbá teszi a hulladékszállítás adminisztrációját és nyomon követését, másrészt számos funkciójával összehangolja a részfolyamatokat. Ennek keretén belül működik a Komunáldata Kft. által fejlesztett IHAR - Illetékes Hatóságok Adatkapcsolati Alrendszer, mely az elhagyott huladék és elhagyott roncs járművek bejelentését teszi lehetővé.

az illetékes szemétlerakók bejelentését teszi lehetővé. - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/1294/Hunor_nyomon_koveti_a_szemetunket#sthash.6yqMFq80.dpuf
Októberben indul el a hazánk hulladékgazdálkodását forradalmasító Hulladékgazdálkodási Nyomkövető Rendszer, amely egyrészt felgyorsítja és hatékonyabbá teszi a hulladékszállítás adminisztrációját és nyomon követését, másrészt számos funkciójával összehangolja a részfolyamatokat. - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/1294/Hunor_nyomon_koveti_a_szemetunket#sthash.6yqMFq80.dpuf
Tovább...
Elektronikus adó ügyintézési rendszer

Elektronikus adó ügyintézési rendszer
2014. október 22.

ÁNYK, E-adó, Adóbevallás, Iparűzési adó Kovács Szilvia









Az adózók egyre szélesebb körben és nagyobb számban igénylik, hogy adóügyeiket az önkormányzati adóhatóságoknál – hasonlóan az állami adóhatósághoz – elektronikus úton is intézhessék.

Tovább...