/
/

SMS szolgáltatások

Cégünk havidíjas SMS szolgáltatásai révén az sms üzenetek továbbítására és feldolgozására több megoldás is választható.

Minden ügyfelünk számára biztosítunk egy interaktív webes felületet (SMS kliens), ahol megszerkeszthetőek és nyomon követhetőek az sms üzenetek. Ezen kívül minden csomag havidíja magában foglal egy olyan szolgáltatást (SMS gateway), melynek segítségével megrendelőink a sms küldési és fogadási funkciót beépíthetik bármilyen saját, informatikai alkalmazásba.

Az alap sms szolgáltatásokon kívül a rendszerek biztosítják a teljes karakterkódolású (16 bit-es, a „ő” és „ű” betű is ékezethelyesen kerül kiküldésre) és az összefűzött sms üzenetek írását, így akár több 100 karakter hosszú is lehet egyetlen sms. A cégünk az üzenetek továbbítására kizárólag a magyarországi mobilszolgáltatók áltat biztosított lehetőségeket veszi igénybe, ezáltal az üzenetek kézbesítése garantált.

Szolgáltatásaink az alábbi két konstrukcióban vehetőek igénybe:

  1. SMS szolgáltatás - fix vagy egyedi darabáras sms kiküldésére alkalmas csomagok
  2. SIM hosting - ügyfél által biztosított sim kártya üzemeltetése szervereinkbe

SMS szolgáltatás

Az sms szolgáltatás az sms kliensen keresztül vehető igénybe, ami egy olyan szoftver melynek segítségével a felhasználók könnyen és gyorsan szöveges üzeneteket írhatnak, amik a címzett telefonján az elküldést követően sms üzenet formájában azonnal kézbesítésre kerülnek. A program valamennyi böngészőből elérhető így a felhasználó közvetlenül használhatja bármilyen előfeltétel és telepítés nélkül.

Az sms üzenet megszerkesztésében segítséget nyújt a program többek között az alábbi funkciókkal: beépített telefonkönyv, sablon üzenetek, csoportos sms küldés lehetősége.

Az alap sms szolgáltatásokon kívül a rendszer biztosítja a teljes karakterkódolású (16 bit-es, a „ő” és „ű” betű is ékezethelyesen kerül kiküldésre) és az összefűzött sms-ek írását, így akár több 100 karakter hosszú is lehet egyetlen sms üzenet.

Egy előfizetés megkötésével a megrendelőnek lehetőséget biztosítunk korlátlan számú felhasználói fiók létrehozására. Ezekre a fiókokra akár külön - külön, egyesével is  beállíthatóak sms küldési limitek. A rendszer a küldött sms-ek mindegyikére kér státusz visszaigazolást, így egy kimenő üzenetről pontosan lehet látni, hogy az kézbesítésre került-e a címzett telefonján, és ha igen, akkor milyen dátummal. A rendszerben sms forgalmi statisztikák készíthetőek napi illetve havi bontásban, felhasználónkként és előfizetésenként egyaránt.

Sim hosting

A sim hosting szolgáltatás lényege, hogy míg a szoftver és hardver infrastruktúrát cégünk biztosítja a megrendelő számára, az sms küldéshez szükséges előfizetést (sim kártyát), vagy direkt hozzáférést (egyedi tömeges sms szerződés valamely mobilszolgáltatóval) a megrendelő biztosítja. Ebben a konstrukcióban az sms küldés díját a mobil szolgáltató számlázza, cégünk egy átalánydíjas hosting díjat számláz az sms program és a modem pool használatáért. A sim hosting szolgáltatásunk előnyei:

  • Az ügyfél saját telefonszámmal rendelkezik, így arról csak ő küld sms-t és minden beérkező üzenet továbbításra kerül hozzá. (dedikált sim szolgáltatás).
  • Nincs szükség szoftveres, illetve hardveres beruházásra, illetve ezeknek az üzemeltetésére.
  • Az sms-ek minden esetben azonnal kiküldésre kerülnek, mert azt a gsm csatornát kizárólag a megrendelő használja.
  • Céges illetve flotta kedvezmények is igénybe vehetőek

Kapcsolódó dolumentumok

Programismertető